Kategori: Rå Hundefoder

  1. Ønsker du ikke, at du vidste, hvad din hund tænkte?

    Ønsker du ikke, at du vidste, hvad din hund tænkte?

    Hvis kun vores kæledyr kunne tale. Nogle gange spekulerer jeg på, hvad min hund ville sige, og andre gange er jeg glad for, at hun ikke kan tale, fordi jeg er sikker på, at jeg ville høre en ærgerlig om, hvad vores katte og potbellied piggy gjorde hele dagen. Nogle ting forbliver bedre ukendt. Men når mine hunde har ......
  2. 9 måder at gøre din seniorhunds liv bedre på

    9 måder at gøre din seniorhunds liv bedre på

    At elske en gammel hund er virkelig et privilegium. Vi har alle set hjerteskærende historier om gamle hunde, hvis 'ejere' kasserer dem på byens gader eller deponerer dem på det lokale pund til fordel for en ny, hoppende hvalp. Disse personer har meget at lære om loyalitet og kærlighed endnu i livet. ......